28 ŞUBAT 2015 – SETBİR ETTEN SÜTTEN SOHBETLER TOPLANTISI

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (SETBİR) olarak düzenlediğimiz ve Sağlıklı Gıda Platformu tarafından da desteklenen “Etten Sütten Sohbetler” toplantısının ilki 28 Şubat 2015 tarihinde İstanbul’da Point Hotel Taksim’de gerçekleştirilmiştir.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, SETBİR Yönetim Kurulu Üyeleri yanında, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleri, sektörel dernek temsilcileri ile gıda ve sağlık konusunda tanınmış uzman isimler katılmıştır.

SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz’ın sunumu ile başlayan toplantıda, SETBİR’in hedefleri ve çalışmaları, et ve süt üretim ve tüketiminde Türkiye’deki son durum ve Türkiye’nin dünyadaki yeri, süt ve kırmızı et sektöründe dış ticaret dengesi, sektördeki işletme ve çalışan sayısı, et ve süt üretim değerleri, gıda sektöründeki hedefler ve hedeflere ulaşılması noktasında yapılması gerekenler ile sektörün başlıca diğer sorunları ele alınmıştır. SETBİR Başkanı Ilgaz, konuşmasının ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtlamıştır.

“Etten Sütten Sohbetler” toplantısına ilişkin yayınlamış olduğumuz basın bülteni, basın yansımaları ve fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

 

Dökümanlar: Basın Haber Linkleri / Basın Bülteni