Pınar Süt, İzmir, Eskişehir ve Şanlıurfa fabrikalarında günlük 3 milyon litrelik çiğ süt işleme kapasitesi ile üreticileri, tedarikçileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte “Nesillerin Sağlığı, Nesillerin Yarını” için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.
Bundan 50 yıl önce Selçuk Yaşar’ın vizyonu ile Türkiye’yi uzun ömürlü sütle tanıştıran Pınar Süt, Türkiye’nin ilk modern sanayi girişimi olarak kurulduğu günden bugüne sağlıklı ve yüksek kaliteli üretim yapıyor. Süt çiftçiliğini desteklemek için projeler hayata geçiren Pınar Süt, sektöre öncülük ederek süt çiftisinin emeğini süt ürünleri, labne ve peynir çeşitleri olarak 37 ülkenin sofralarına taşıyor.







